Magazin

Beograd na vodi – Nova godina 2025.

Beograd na vodi – Nova godina 2025.

Beograd na vodi Nova godina 2025. će biti jedna od najpopularnijih destinacija za predstojeći novogodišnji doček, a mnoštvo razloga opravdava ovu titulu. Kako se godina lagano približava svom kraju, ovaj gradski centar se uveliko priprema da postane sedište prazničnog glamura, slavlja i uzbuđenja, planirajući spektakl koji će ostati u pamćenju. Ovaj moderni kompleks, poznat po svojoj impresivnoj arhitekturi i luksuznim sadržajima, obećava doček Nove godine kakav do sada nije viđen.

 

Iz pouzdanih izvora saznajemo da će Beograd na vodi biti domaćin najraskošnijeg dočeka Nove godine 2025. u regionu. Očekuje nas noć ispunjena najlepšim melodijama, spektakularnim vatrometom i moćnim laserskim šouom koji će osvetliti nebo iznad Beograda.

 

Ovaj ekskluzivnni stambeno-poslovni i ugostiteljski kompleks nudi idealan ambijent i savršenu atmosfer za najluđu noć u godini. Svetlucave ulice i raskošno ukrašene fasade zgrada stvaraju magičnu atmosferu, dok se uz obalu Save organizuju brojni događaji i atraktivni programi.

 

 

Novogodišnji vatromet i najveći koncert na otvorenom u gradu

 

 

 

Beograd na vodi Nova godina 2025, sada već tradicionalno podrazumeva organizovanje najvećeg koncerta na otvorenom u gradu, na kome će nastupiti neka od najvećih i najpopularnijih muzičkih imena današnjice. Imena izvođača za doček 2025. još uvek su tajna, ali, sudeći prema gradskim pričama, možemo očekivati da će Beograđane i njihove goste zabavljati najveće muzičke zvezde.

 

Koncert se održava na platou pored Starog savskog mosta, na Sava Promenadi, a ulaz za ovaj veličanstveni događaj je besplatan.

 

A kada krene odbrojavanje u ponoć, poslednjih deset sekundi do dolaska Nove godine, očekuje nas veličanstveni vatromet, koji je postao jedno od prepoznatljivih obeležja kojim se Nova godina Beograd ponosno dići. Njegove slike tradicionalno obilaze svet, dok o ovom spektaklu izveštavaju svi vodeći svetski mediji.

 

Višeminutni vatromet za doček 2024. godine ispaljivan je sa čak 20 spratova Kule Beograd i bio upotpunjen prelepim vatropadima sa Gazele i Starog savskog mosta. Čitav spektakl praćen je specijalno komponovanom muzičkom pozadinom kroz koju su se preplitali nacionalni muzički motivi.

 

Očekujemo da će nam Beograd na vodi Nova godina 2025 pokloniti još veći, još impozantniji i još spektakularniji vatromet i vizuelni šou.

 

 

Nova godina 2025. u restoranima Beograda na vodi

 

 

 

Za one koji žele da najluđu noć provedu u luksuznom ambijentu ugostiteljskih objekata, Nova godina restorani Beograd na vodi predstavljaju savršen izbor. Ovi ekskluzivni restorani nude organizovane dočeke, garantujući vrhunsku atmosferu uz specijalne novogodišnje menije i nastupe popularnih izvođača. Fuzija tradicionalnih srpskih jela i internacionalnih specijaliteta, pripremljenih od strane renomiranih šefova kuhinje, čini svaki zalogaj pravim kulinarskim doživljajem koji će upotpuniti vašu proslavu.

 

 

Belgrade Fair Hall Nova godina 2025.

 

 

 

Belgrade Fair Hall 5, smešten u prestižnom kompleksu Beograda na vodi, pruža jedinstveno iskustvo za doček Nove godine. Ovaj impresivan prostor od 2.500 kvadratnih metara nudi eleganciju, komfor i neprevaziđenu udobnost. Sa visinom plafona od osam metara i jedinstvenim dizajnom, stvara savršen ambijent za svečanu proslavu. Uz najmoderniju audio i video opremu, uključujući LED ekrane, očekuje vas provod koji će vas očarati.

Prošle godine, spektakl koji se još uvek prepričava priredili su Darko Lazić, Andreana Čekić, Džejla Ramović, Peđa Medenica i Zorana Mićanović. S nestrpljenjem iščekujemo da saznamo koje muzičke zvezde će nam Belgrade Fair Hall Nova godina 2025. dovesti na binu i učiniti da u novu godinu uđemo u najboljem raspoloženju i najveselijem društvu u gradu.

 

 

Beograd na vodi – novogodišnje aktivnosti za sve generacije

 

 

 

Beograd na vodi brine i o najmlađima. U dečjem kutku u Savskom parku, pod nazivom ‘Zimska bajka’, organizuju se razne aktivnosti, od kreativnih radionica do zabavnih predstava, kako bi i deca mogla da uživaju u prazničnoj atmosferi.

 

Na površini od oko 20.000 kvadratnih metara, male i velike posetioce očekuju raznovrsni muzički programi, jelka najlepših želja i veselo klizalište na otvorenom. Na glavnoj bini odigravaju se omiljene predstave dečjih pozorišta, čitaju se novogodišnje bajke itd.

 

Za one malo starije, tu su topla rakija, kuvana vina i očaravajuća gastronomska ponuda najboljih kuhinja.

 

Sve informacije kada je Nova godina u pitanju i rezervacije za doček 2025, kada za to dođe vreme, moći ćete da dobijete putem broja telefona 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Dočekajte Novu 2025. godinu u velikom stilu, pod svetlima Kule Beograd, novog simbola srpske prestonice, i budite deo jednog od najekskluzivnijih dočeka na svetu. Pridružite se stotinama hiljada ljudi iz celog sveta koji će zajedno slaviti u Beogradu na vodi, stvarajući uspomene koje će trajati čitav život.

Photo: Unsplash

 

Spremili smo za Vas: